Временно нискобюджетно настаняване в Мюнхен

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Munich? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Munich!

Областта за най-популярните живот район е, особено за младите хора Schwabing. Тук се намира една много жизнена, прогресивно и младежки ориентирани област. Освен това, центъра на града може да се постигне много бързо да посетите най-популярните забележителности в Мюнхен, включително Marienplatz и Фрауенкирхе. Хората на бизнес пътувания разполагат с избор между един хотел и един апартамент. И двете решения са силно зависими от срока на временното настаняване. Във вътрешния град Мюнхен, може да се намери някои добри бизнес хотели, които са настроени към индивидуалните нужди на бизнес потребителите.

Временно настаняване в Мюнхен - Какво трябва да се види.

Кой иска да живее по-дълъг период от време в Мюнхен, има много възможности за отдих. Около Marienplatz в Стария град на Мюнхен, там е Стария и Новия град зала със световноизвестната камбанен звън. Хората, които ходят на запад на търговска улица, на Kaufingerstrasse, са да се достига до кметството и Karlstor. В обратна посока, пътят води до Viktualienmarkt. През лятото можете да се смесват с местните жители в бира градина с бира и гевречета или получаване на прясна храна. Временно настаняване в Мюнхен позволява, особено през лятото, чрез многобройни посещения на бира градини на града. Един от най-красивите е китайската кула в Английската градина, на Nockherberg, на Augustiner в катедралата, къщата Lowenbrau или Hofbräukeller. В Леополд улица в Schwabing е известен като най-модните улицата и много популярен сред футболните фенове за победа тържества. Дори и любителите на изкуството ще намерите разнообразие от фирми, ако живеете на време в Мюнхен. В Maxvorstadt областта на художествените галерии, може да се намери. Старата Pinakothek представя творби от Средновековието до 18 век, а Neue Pinakothek посвещава своето изкуство на 19-ти и 20-ти век. В Pinakothek и Музея Брандхорст има творби от съвременното изкуство да разгледа.

Резервирай изгодна квартира в Munich чрез gloveler - посредник Munich:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Апартаменти и частни стаи в Munich